FITsociety Helpcentrum

Wat gebeurd er als een trainingsplan eindigt?

Bijgewerkt op 28 januari 2025 · 1 min leestijd

Wanneer een trainingsplan eindigt, verdwijnt het automatisch uit de app van de klant en wordt het plan gemarkeerd als verlopen. De klant kan het schema niet langer inzien of volgen. De coach kan er wel nog voor kiezen om het trainingsplan door te laten lopen.

Was dit artikel nuttig? Bedankt voor je feedback!

Bedankt, we lezen elke toelichting mee.

Gerelateerde artikelen